Accueil

Home

Vakantiehuis "Le Hourlay"

Er was eens...

Pasen 2003, was het begin van ons avontuur, "Le Hourlay" opende zijn deuren.

Deze 17de eeuwse boerderij, dat eigenlijk ons familiehuis was, werd in alle respect voor de plaatselijke architectuur gerestaureerd.

De rustieke sfeer getuigen van zijn authentiek karakter De lay-out en de inrichting van de verschillende kamers geven iedereen de kans om zich te ontspannen en te rusten in alle privacy.

De kleine retro bar, de lounge met zijn prachtige stenen open haard, gezellige eetkamer, de mezzanine de kleurrijke speelkamer, sauna, badkamer met bubbelbad en een groot overdekt terras maken uw verblijf aangenaam en onvergetelijk.

Dit huis biedt plaats aan groepen of families tot 17 personen.

 

Vakantiehuis "La Bergerie d'Eugénie"

Juni 2010, een oud herdershuisje in het dorp werd te koop gezet, en ons idee voor een vakantiehuis concretiseerde zich. Belangrijke werken boden zich aan, en met de hele famile die tot uiterste gingen, werd er een volledig jaar hard gewerkt.

Juni 2011, dit fantastisch bouwwerk heeft zijn charme van weleer terug gevonden.

Een majestueuze kanstanjelaar overschouwt fier de voorkant van het huis en zorgt zo voor een heel eigen atmosfeer door de seizoenen heen. De gezelige en charmante stijl van dit herdershuisje zullen u niet onverschillig laten en brengen je zo in de sfeer van afwisseling en ontspanning. De vier kamers met hun privé badkamer kregen een warme ambiance met discrete luxe, de grote keuken met zijn geïntegreerde eetkamer, De salon-bar, de leeshoek met zijn pelletkachel, De veranda en zijn biljarttafel, het grote terras met zijn panoramisch uitzicht op het zuiden zijn met zo'n grote zorg ingericht dat uw verblijf onvergetelijk wordt.

Dit huis biedt plaats aan groepen of families tot 9 personen.

Vakantiehuis "Campagn'Art"

open met allerheiligen 2011

Hopelijk zien we elkaar binnen enkele maanden terug voor de opening van het huis "Campagn'art." Die beschikt over vier kamers met eigen badkamer en 9 personen kan herbergen.

 

 

De ideale ligging van deze verblijven, op enkele passen van de megalieten, is een perfekte start voor prachtige wandelingen of exploriatie in de behouden natuur.


 
keuze-header-small-vertical Le Gîte Hourlay à Durbuy Le Gîte "La Bergerie d'Eugenie" à Durbuy Le Gîte "Le Campagnard" à Durbuy
French (Fr)Nederlands - nl-NL
Wat wil je beleven in de ardennen?